HomeAudit financiarAudit intern

Audit Intern

În conformitate cu punctul 7, articolul 65 din Legea 162/2017 privind auditul statutar al situațiilor financiare anuale și al situațiilor financiare anuale consolidate, entităţile ale căror situaţii financiare anuale sunt supuse, potrivit legii, auditului statutar sunt obligate să organizeze şi să asigure exercitarea activităţii de audit intern.

          Dacă ne încredinţaţi parţial sau în totalitate responsabilitatea efectuării auditului intern, vă ajutăm să îmbunătăţiţi calitatea şi eficienţa activităţilor şi puteţi beneficia din plin de beneficiile unei supravegheri strategice derulată de echipa noastră de audit intern.  

          Responsabilitatea managementului este aceea de a proteja bunurile companiei. Procedurile stricte de management al riscului sunt întocmite pentru a ajuta managementul să pună bazele unei protecţii a companiei. Prin aportul nostru vă putem ajuta să vă eliberaţi de aceste responsabilităţi şi să creşteţi eficienţa afacerii dumneavoastră.

   Aportul nostru constă în:

-  identificarea metodelor de întărire şi îmbunătăţire a politicilor şi procedurilor operaţionale;

-  evaluarea eficienţei utilizării resurselor;

-  identificarea proceselor importante şi asigurarea functionării eficace a acestora;

-  identificarea punctelor slabe în practicile curente şi oferirea de sfaturi practice în vederea îmbunătăţirii activităţii.

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»