HomeAudit financiarAuditul fondurilor structurale

Auditul fondurilor structurale

          Prin acest serviciu oferim managerilor o imagine asupra modului în care se desfăşoară finanţările din fonduri europene. Procedurile de auditare sunt conforme cu prevederile Standardelor Internationale de Audit aplicabile.

          Auditul este obligatoriu în cazul finanţărilor europene garantându-se astfel  rambursarea cheltuililor efectuate cât şi eliminarea riscurilor de a returna fondurile primite şi utilizate pentru cheltuieli neeligibile. De asemenea, auditul verifică eligibilitatea cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului şi confirmă eligibilitatea sumelor solicitate la rambursare.

           Putem efectua recomandări privind modul de îmbunătăţire a activităţii în cadrul proiectului.

          Rapoartele de audit vor conţine:

-     analiza şi verificarea naturii, legalităţii şi corectitudinii cheltuielilor;

-     verificarea folosirii sumelor primite ca avansuri;

-     auditul conturilor terţelor părţi;

-     confruntarea cheltuielilor cu conturile special desemnate şi cu bugetul Proiectului;

-     verificarea veniturilor Proiectului (inclusiv avansuri primite de la Finantaţor, dobânzi la avansuri, cofinanţări şi alte venituri generate de Proiect).

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»