HomeAudit financiarServicii conexe

Servicii conexe

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră vă oferim servicii în conformitate cu Standardele Internaţionale pentru Misiunile de Revizuire (ISRE), Standardele Internaţionale pentru Misiunile de Asigurare (ISAE), Standardele Internaţionale pentru Servicii Conexe (ISRS) şi Codul de etică IFAC, adoptate şi de Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR):

-     servicii de revizuire anuală a situaţiilor financiare;

-     servicii de revizuire a situaţiilor financiare interimare (trimestriale/semestriale);

-  servicii de asigurare, altele decât auditurile sau revizuirile informaţiilor financiare istorice, personalizate în funcţie de caracteristicile problematicii  care face obiectul  acestei  misiuni;

-  servicii de raportare a constatărilor auditorului ca urmare a derulării unui set de proceduri convenite cu privire la elementele individuale ale datelor financiare, la o componentă  a situaţiilor financiare sau chiar la un set complet de situaţii financiare;

-  servicii de compilare a situaţiilor financiare.

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»