HomeContabilitateContabilitate Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila

Din momentul în care afacerea dumneavoastră este doar o idee, aveţi nevoie de consultanţă financiar – contabilă. Redactarea documentelor de înfiinţare ale societăţii, alegerea opţiunilor din formularele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, completarea Declaraţiei de înregistrare fiscală, sunt operaţiuni care vă pot pune în dificultate, completarea eronată poate duce la dificultăţi în  desfăşurarea activităţii. Pentru a preveni aceste greutăţi, vă stăm la dispoziţie cu următoarele activităţi din portofoliul de activităţi cuprinse în consultanţa financiar  - contabilă:

-  asistenţă în redactarea Actului constitutiv şi al Statutului societăţii;

-  asistenţă în completarea formularelor pentru la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului;

-  completarea declaraţiei 010 ” Declaraţíe de înregistrare” pentru Administraía financiară;

-  întocmirea planurilor de afaceri;

-  întocmirea de studii de oportunitate;

-  întocmirea de studii de fezabilitate;

-  analize economico – financiare;

-  analize diagnostic;

-  studii de divizare sau fuziune, lichidare;

-  organizarea activităţii companiei pe centre de cost şi centre de profit;

-  elaborarea de rapoarte financiare necesare pentru obţinerea de credite, leasinguri sau participare la licitaţii publice de oferte;

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»