HomeContabilitateContabilitateCertificarea situatiilor financiare anuale

Certificarea situatiilor financiare anuale

Situaţiile financiare, prin natura informaţiilor pe care le furnizează, sunt elementul central al raportărilor financiare, reprezentând principalul scop al comunicării informaţiei contabile către utilizatori.

În contextul economic actual, majoritatea societăţilor comerciale nu deţin resurse care să permită angajarea unor specialişti în domeniul financiar-contabil şi fiscal.

Pentru a veni în sprijinul acestor companii am inclus în gama noastră de servicii profesionale şi serviciile de întocmire şi certificare a situaţiilor financiare anuale, pentru a oferi o asigurare profesională acţionarilor,  asociaţilor şi administratorilor cu privire la acurateţea informaţiilor precum şi pentru conformitatea cu cerinţele reglementărilor naţionale de contabilitate privitoare la certificarea situaţiilor financiare.

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»