HomeContabilitateContabilitateExpertize contabile judiciare

Expertize contabile judiciare

Expertiza contabilă judiciară îndeplineşte rolul unei probe ştiintifice în stabilirea de fapt a adevărului material în procesele civile şi penale, în litigiile de muncă şi arbitrare prin aceea ca ajută la lămurirea problemelor pe care le generează cauza, la formarea convingerii judecătorului sau procurorului, care alături de alte probe contribuie la rezolvarea cauzei respectiv la darea unei soluţii temeinice şi legale.

În condiţiile în care soluţionarea obiectivă a aspectelor de natură civilă, penală îngreunează formarea unui punct de vedere legal documentat al organului de cercetare sau al judecătorului, se recurge la acest mijloc de probă în instanţă. Expertiza contabilă judiciară are rolul de a facilita înţelegerea fenomenului de cercetare sau de judecare de către persoanele cu atribuţii în acest domeniu.

Având în vedere experienţa acumulată în acest domeniu, vă putem reprezenta ca expert – parte în următoarele tipuri de expertize contabile judiciare:

-  expertize contabile civile, dispuse sau acceptate în rezolvarea litigiilor civile;

-  expertize contabile penale, dispuse sau acceptate în rezolvarea unor aspecte civile ataşate litigiilor penale;

-  expertize contabile comerciale, dispuse sau acceptate in rezolvarea litigiilor comerciale;

-  expertize contabile fiscale, dispuse sau acceptate in rezolvarea litigiilor fiscale.

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»