HomeEvaluare


Evaluare

Evaluare proprietati imobiliare

Proprietatea imobiliară  include următoarele elemente corporale:

-  pământul/terenul;

-  toate elementele care sunt componente naturale ale terenului (copaci, minerale, izvoare); ...

Citeste

 

Evaluare bunuri mobile

Bunurile mobile sunt  bunurile corporale şi necorporale caracterizate prin mobilitatea lor. Conform art. 539 din noul Cod Civil roman, bunurile mobile sunt definite astfel: „Bunurile pe care legea nu le consideră imobile sunt bunuri mobile.”
Exemple de bunuri mobile, care sunt ...

Citeste

 

Evaluare intreprinderi

Rapoartele de evaluare de întreprinderi se adresează acţionarilor, investitorilor, personalului angajat al intreprinderii, creditorilor, institutiilor statului.

Pentru evaluarea firmelor(intreprinderilor), actele necesare efectuării ...

Citeste

 

Evaluare active financiare

Activele financiare denumite si plasamente de capital, sunt tranzacţionate în cadrul pieţei financiare. Într-o accepţiune largă, un activ financiar este un drept, în cele mai dese cazuri materializat într-un titlu, privind perceperea viitoare a unei sume sau a mai multor sume ...

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»