HomeFiscalitateFiscalitate Reprezentare fiscala

Reprezentare fiscala

Putem asimila rolul de reprezentant fiscal sau împuternicit în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale legate de TVA in România, în numele clienţilor noştri din interiorul  sau din afara Uniunii Europene, atunci când activitatea acestora în România duce la obligativitatea înregistrarii în scopuri de TVA în ţara noastră. 

Societăţile comerciale stabilite în afara Uniunii Europene care desfăşoară activitate în România pot fi nevoite să numească un reprezentant fiscal, pentru a se conforma cerinţelor legislaţiei române.

Serviciile noastre de reprezentare fiscală cuprind şi asistenţă pe parcursul procesului de înregistrare în scopuri de TVA în România şi respectiv pe parcursul procesului de scoatere din evidenţa fiscală, la terminarea activităţii.  De asemenea, serviciile noastre cuprind si o gamă completă de servicii conexe, privind întocmire a formalităţilor de declarare, plata TVA, ţinerea evidenţelor cerute de lege în ceea ce priveşte taxa pe valoarea adaugată în România, corespondenţa  cu autorităţile fiscale

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»