HomeFiscalitateFiscalitate Expertize fiscale judiciare si extrajudiciare

Expertize fiscale judiciare si extrajudiciare

             Oferim servicii complete de revizii si expertize fiscale judiciare şi extrajudiciare, constând în analiza detaliată a activităţii clienţilor din perspectiva legislaţiei fiscale româneşti.  În cadrul acestor servicii, revizuim înregistrările contabile, analizăm documentaţia fiscală şi modul de îndeplinire al obligaţiilor fiscale de către clienţii noştri, bazându-ne pe o cunoaştere şi expertiză tehnică aprofundată.
             Serviciile noastre de revizie şi investigaţie fiscală vă pot ajuta să identificaţi noi oportunităţi de optimizare a costurilor fiscale totale şi să minimalizaţi un potenţial risc fiscal.  De asemenea, prin intermediul acestor servicii pot fi identificate potenţiale posibilităţi de recuperare a taxelor plătite în exces. 

PARTENERI

Testimoniale

Am apreciat faptul ca in toata perioada anului ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, interpretare, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel.

ROFEXPERT respecta termenele limita si reglementarile internationale de audit. Apeciem cel mai mult la ROFEXPERT faptul ca se pozitioneaza ca parteneri pe termen lung. Propun solutii eficiente pe termen lung.

«
»